Професионалци во изведба на градежни работи

Армирачки работи, изведба на гипс картон, молеро-фарбарски работи, поставување на ламинат

Контакт

За нас

Професионално и посветено го изведуваме договореното во рок и со најдобра цена на пазарот.

Квалитет на изведба

Изведени објекти се симбол за квалитет и долготрајност, традиција која се стремиме да ја продолжиме и понатаму.

Квалификации

Ги поседуваме сите потребни квалификации за извршување на дејност.

Стандарди

Сите градежни работи се во согласност со сите стандарди во градежништвото, што е една од гаранциите за наша квалитетна услуга.

Објекти

Нашиот тим е подготвен да одговорен на секое барање за секој вид на објекти, без разлика дали се во изградба или се веќе изградени.

Услуги

Армирачи

Професионална и квалитетна изведба на сите фази во армирањето на мали и големи објекти.

Гипс картон

Изведуваме разни изведби со гипс картон со висока прецизност без разлика на сложеноста.

Молеро-фарбарски работи

Нашите врвни мајстори ја реализраат вашата идеја по највисоки стандарди и во договорени рокови. Ги фарбаме вашите домови и деловни простории со целосна заштита на мебелот.

Поставување на ламинат

Поставуваме ламинатни подови во станбени и деловни простории и јавни ентериери.

Галерија

Задоволството на нашите клиенти е наша мисија.

Нашиот тим е секогаш посветен да испорача висококвалитетна услуга и изведба за секое барање. Секогаш почитуваме договорен рок. Настојуваме нашата цена да е коректна за обемот на работа и брзината на изведба.

Контактирајте нè

Доколку имате некакви прашања или сте заинтересирани за соработка, може да нè контактирате преку оваа контакт форма.

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!